Tvättstuga!

Kom hem från jobbet nyss och blir stolt över min man som har diskat damsugit och håller på att tvätta. =)
Men sen blir jag förbannad!
Man kan tydligen va två personer som tvättar i det här huset. En som har den vanliga tvättsugan (som vi har) och sen kan man tydligen boka upp sig på grovtvätt också. Men krukset är ju bara det att det är i samma tvättstuga.
Vilket betyder att nån jävel kan gå in där när vi tvättar och sno mina kläder! Hur sjukt är inte det då? Tänk om det kommer in världens pervo och luktar på min trosor. Eller lägger en spörm bland mina kläder! Ahhee fy fan asså!
Nu kan ju våra mammor göra sig berädda på att vi kommer tvätta där ifortsättningen, annars så får jag sitta där nere och vakta mina kläder!
Jävla sjukt det är!!!

Mys med sötloppan!

Igår va det ju som bekant fredag och alla vet ju vid det här lagret vad det betyder! Just det Vinäs med familjen!
Jag va så lycklig när jag åkte hem för jag fick lite mys tid med sötloppan! Åhhh vi hade det så mysigt!
Hon jag och grodan låg i soffan och käka lite välling.

Hon är väldens goaste asså! Hon frågar vart jag är när hon inte ser mig och hon hade pratat om mig och Pierre i veckan också! Och det måste ju betyda att hon tänker på oss! Åhh hon är så söt!
Jag vill inte ha barn om den inte kommer bli lika söt som Selma! Så det så!

Såhär känns det!

Ungefär såhär känner jag mig när jag åker med Pierre!

http://www.youtube.com/watch?v=BQrVbg9xXLE

Värdens sämsta flickvän!

Japp jag är världens sämsta fru asså!
Pierre kommer hem en dag i veckan. Och vad händer då? Jo vi käkar ihop sen slocknar jag i sängen/soffan i två timmar. Det va likadant förra veckan. Stackarn....Han kommer hem för att träffa mig och det han får se av mig är när jag slabbar i mig revbenspjäll och när jag ligger och drägglar.
Att han står ut med mig är ju ett under asså! Han måste verkligen älska mig!

Nu blir det nakenbad för att kompensera upp lite tror jag. Nått ska han ju ha karln när han åkt så många mil för min skull!

Jag tröttnar ALDRIG på den här låten asså!

Hon har ett sätt
att säja "mhmm"
jag inte trodde fanns.

Och hennes kläder
följer inga enkla
lagar om obalans.

Hon har små band
runt sina handleder
och andra i sitt hår.

Hon är en sån som man skulle
vänta länge på
om man fick chans.

Om hon var min
om det var jag,
skulle jag ge,
ge mina dar.

Men hon är inte,
det är klart,
nånting man har.

Hon har ett sätt
att flytta höfterna
försiktigt när hon går.

Hon har ett sätt att le
som bara jag,
som bara jag förstår.

Hon har ett sätt att gå förbi ibland
som om man inte fanns.

Det är en man som kommer hit
och hälsar på ibland
och hon är hans.

Om hon var min
om det var jag,
skulle jag ge,
ge mina dar.

Men hon är inte,
det är klart,
nånting man har.

Och fråga efter hennes namn
tror jag inte att jag ska.

Jag är lite rädd
att hon ska heta nått
som inte låter bra.

Jag skulle gärna gå och hålla
och ha sönder hennes hand.

Jag skulle ännu hellre
göra nått, ja göra någonting jag kan.

Om hon var min
om det var jag,
skulle jag ge,
ge mina dar.

Men hon är inte,
det är klart,
nånting man har.

Om hon var min
om det var jag,
skulle jag ge,
ge mina dar.

Men hon är inte,
det är klart,
nånting man har.

Inte nått man har,
Inte nått man har,
Inte nått man har,
Inte nått man har...


Kristian!

Sitter hemma hos Kristian nu....Han ringde just när jag gick ut från jobbet och sa att vi skulle umgås så då va det bara att lyda.
Så nu duschar han för jag sa att jag vill inte umgås med honom om han ska gå runt och lukta som en korv hela tiden. Jag kräks nästan bara av tanken.
Har invaderat hans dator och spelar Britney Spears på högsta volla. Ha ha och det är inget han kan göra åt det!

Vi ska åka hem till Pullan sen och äta blåbärspaj...mmm vad gott. Hon har plockat dom själv. Hon är så huslig hon. Tväretemot mig! Hon plockar egna blåbär, jag köper mina frusna på ica. Hon gör egen paj, jag åker till folk och äter som gör det. Hon plockar blommor och ställer in, jag slänger ut mina som har dött för att jag inte har vattnat dom på två månader.

Men jag skulle bara skriva lite i alla fall. Men vi hörs då!
puss o kram

Bla bla bla

Jag har fortfarande inte hittat sladden. Jag tror att Pierre har glömt den för att jag inte ska lägga in fler bilder på datorn.

Annars då? Nej det händer inte så mycket. Jag ligger i sängen o glor och Pierre kollar på F1. Igår gjorde vi inte allt för mycket heller. Jag träffa Maria en snabb sväng bara. Hade ont i huvudet typ hela dagen men det är bara att bita ihop va! =) Jag är ju snart frisk så då slipper jag den här skiten förhoppningsvis! Det kommer bli fint!

Va i Norrköping en sväng på kvällen. Men det va inte så mycket att ha. Vi skrattade lite åt dom och sen åkte vi hem igen.

Nu är äntligen tv-bänken såld! Ha ha. Vi köpte den  för 4000 och sålde den för 100 ha ha! Vi sa att du får den för 100 spänn om du kommer o hämtar helvetet! Vi bar ut den och skruvade ner den också! Det va nästan att jag kunde ha betalat dom 100 kr för att dom skulle ta med sig skiten! Vi gör så bra affärer jag och Pierre!

Jag vill få med karln och åka o bada. Men jag tror inte att han är så sugen på det. Det är ju jätte kvavt ute så det är säkert as skönt i vattnet! Annars får jag väl slita med mig Pullan. Får se hur man gör, men hur som hellst så är jag svin sugen på att plaska lite i alla fall! 


Sladdjävel!

Jag tänkte att jag skulle lägga upp lite nya bilder på facebook, men innan dess måste jag ju tömma mobilen på bilder! Ja vad händer då? Jag hittar inte sladdjäveln! Hur långt bort kan den ha kommit liksom?
Jag har snart vänt upp och ner på hela sovrummet men ändå har den inte kommit fram.
Och nästan det värsta av allt är att det är jag som har slarvat bort den. För Pierre för över sina bilder via bluetooth (som tar hur lång tid som hellst) så han andvänder aldrig sladden men det gör jag däremot. Ganska ofta, och nu är den väck!

Fan va trött jag blir då!


Kaffe....

Nu har man svalt den 7 koppen med kaffe för idag då. Känner mig lite små snurrig.
Undra hur det kommer gå att sova inatt...he he....

Maria va just här och vi skvallra om ditten och datten. Fint ju! Nån som är lite sjuk som jag!

Jag vill ha soool! Även att jag jobbar. Men tänk va väl och kunna gå ut från jobbet och få kvällssolens strålar i ansiktet. =)
Åka o bada eller ta en cider i solen! Men det blir det inte nu inte!

Nu springer man ut från jobbet cyklar fort som fan hem, blir dyngsur av spöregnet. Lägger sig i sängen med datorn, ligger lite i soffan och sen sängen igen för att sova. Sen upp igen. Ut till cykeln, cykla till jobbet i spöregn komma dit och va dyngsur jobba och sen börjar man om! Ge mig lite solstrålar!


Jobbet!

Allt på jobbet går som en dans nu!
Stannar nog kvar ett tag efter sommaren!
Hoppas att allt går som det ska bara!
Trivs som fan! Kunde nästan inte vara bättre.
Det ända som fattas nu är en tjänstebil och jag är nöjd sen asså!
Gärna en sån här!


Maria!

Detta hade Maria skrivit om mig i sin blogg! Det värmer massor! Blir hellt rörd! =)

Vill bara säga Anna hur mycket du betyder för mig. Tack för du alltid lyssnar på mig med mina och andras problem. Ringde dig nyss och du säger alltid rätt ord för att å mig att inte tappa tron på mig själv och mina tankar. Hoppas vi alltid kommer ha varandra som vänner. Älskar dig massor vännen. Jag vet att jag är dålig på att visa hur mycket folk betyder i min omgivning men jag hoppas ni som känner mig känner mig så väl att ni vet ändå!


Detta gjorde min dag ännu lite bättre just när jag trodde att det inte kunde bli det!
Fy tusan så bra det känns!

Barbie girl!

Har just valt kläder tills imorgon....Så skönt att ha gjort det dagen innan så man slipper stå där 5 min innan man ska åka och tänka "nehe jag har inga kläder, jag drar näck till jobbet idag då" Nu hinner man rota längst in och hitta nån gamla trasa att dra på sig!

Idag fyller både Gabriella och Pappa år och jag har kommit ihåg att ringa o gratta båda två! =)
Och imorgon kommer kanske Bogge och Gabriella hit. Så då ska jag krama extra mycket på henne!!!

I helgen är det VIS....undra om man ska dra ner. Det återstår att se. Vore ju roligt och träffa alla! Saknar vissa av mina västerviksbor! =) Anna mest! <3

Jag har ingen matlåda tills imorgon och jag orkar fan inte göra nån heller! Palla o laga mat nu liksom. Får väl slänga ihop en sallad eller nått. Men jag jobbar ju bara till tre så då kan jag ju käka efter jobbet. Jag borde ju inte svälta ihjäl!

Nej nu ska jag gå och släcka alla taklampor som jag tänt sen blir det sängen med min bok. Får se om jag ska träffa Pullan sen också. Hon skulle ringa i alla fall!
Ví va o käka förut. Hann skvallra en massa! hi hi...


Rispelle!

Ska snart hojja iväg till jobbet. Är såå utvilad. Trodde verkligen inte att jag skulle va det eftersom jag somnade sent igår och vaknade flera gånger. Men jag känner mig som en liten nyponros. =)

Ligger i sägen nu och äter kräm direkt ur paketet och bloggar. Fan vilken rispelle jag är asså! ha ha! Men det gör inget för idag är det tisdag och det vet vi ju alla vad det betyder!!! EN DAG NÄRMRE HEEELG!
Och när jag tänker efter så det det inte heller vilken tisdag som hells! Gabriella fyller år idag!! Grattis gumman! Jag ringer sen och sjunger för sig!

Nej nu måste jag kila. Börjar jobba om 20 min!
puss o kram


Fitt som Pitt!

Nu har jag vart ute och traskat runt ån sen hem slängde mig på vardagsrumsgolvet och gjorde situps! Fy fan vad bra det känns! Dags att göra detta till en vana om jag ska bli lika fitt som Pitt! =) ha ha!

Depp men lite glad ändå!

De två senastre inläggen har vart sjukt deppiga....Men just nu kom jag på att det finns nått som gör mig mycket glad också! Något som fick mig att hoppa av glädje igår i vardagsrummet! =) Det är FANTASTISKT!!

Ensam!

Men fy fan vad tråkigt det är att va själv asså!
Ligger i sängen och läser bloggar. Om och om igen! Facebookar lite. Snokar lite. Blir deprimerad och tröstäter pasta!
Man kanske skulle gå ut och gå men det är pissväder ute. Kanske gör jag det ändå. Blir dygnsur och sen går hem duschar somnar i soffan. Låter som en helkväll!
Fan va kul!!

Något säger mig att denna vecka kommer gå mycket långsamt.....MYCKET låååångsaaaamt.....

Regn!!

Det pissregnar ner ute och jag ska snart cykla till jobbet! Jag har vaken paraply eller regnkläder! Detta känns så jävla bra!
Jag kommer se ut som en drägnt katt när jag väl kommit fram. Kommer säkert känna mig fräcsh och repektabel ut hela dagen!!

Ahhe fy fan! Vilken rolig start på dagen då!!!

Jag vill gå o lägga mig igen!

Mys med bad!

Igår va jag så jävla rastlös så jag fick med Pierre och bada vid halv 10 =) Hur mysigt som hellst va det!
Jag lägger ut några bilder bara för att jag är så himla snäll!














Mys mys va det!
Nu ska jag städa och sen göra mig iordning sen drar vi hem till Adam och blir fulla!
Fasen vad roligt då!

Vi hörs. puss puss

It's like I've been awakened
Every rule I had you breakin'
It's the risk that I'm takin'
I ain't never gonna shut you out

Herregud!!!

Denna konveration inträffade just hemma hos Maria! Jag är i chock!!!

Anna: Bobby, har du redan ätit upp äppelpajen?
Bobby: Nej jag måste bara vila ner maten lite. (Bobby lägger sig ner i soffan mot Marias ben).
Bobby (förvånat): Vad är det här??
Maria: Mina blygdläppar.
Bobby: Jaha ok.....


Snälla nån kom och ta mig här ifrån! Jag klarar inte detta längre. I nu läget så vill Bobby ta kort på Marias camelto... Jag kommer aldrig mer att umgås med dessa människor!!!

sömn!

Jag somnade som ett litet barn igår! Gud vad skönt det va. Och sen vaknade jag inte heller en ända gång i natt. Brukar alltid göra det men tydligen inte längre. =) Min kropp kanske gillar att ha lite rutin på tillvaron? Jag gillar det i alla fall!

Jobbade igår. Roligt som vanligt! =) Sen träffade jag Sarah en sväng och sa hej. Sen hem och styra lite. Mannnen min kom hem och vi käkade och åkte o badade. Mysigt som tusan! Men det va varmare när dagen innan!
Sen pussades och kramades vi hela kvällen! Det gillar vi!

Börjar jobba om 30 min, och hoppas verkligen inte att det är lika varmt som igår. Fy tusan asså! Höll ju på att flyta bort!


Ja just det!! Jag måste ju berätta!! Den 25:de juli drar jag och Pierre ner till Kalmar där hakar Mackan på och sen åker vi över den lååånga bron och sen går vi på TAKIIIIIDA!!!! Fy fan va vääääl!!! Ska bli så himla roligt!! Jag längtar verkligen!
Det kommer bli fantastiskt! Först va det tänkt att vi skulle bo på hotell på öland men vi sa att vi sover hos mackan i stället för då kan vi dricka oss ännu fullare för dom pengarna istället!! ha ha! Fan va kul!

Nej nu måste jag ta min lilla jonne och dra mig till jobbet!
puss  hej!